Dr. Dolhay

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Dr. Dolhay Colpo Cleaner Irrigátor + Sett
  Dr. Dolhay Colpo Cleaner Irrigátor - Intim Zuhany   magyarul hüvely irrigátor. Könnyen kezelhető, tisztítható és más hatóanyagainkhoz is használható.   Az Intim Zuhanyokat ajánlatos a kedvező áron kapható Szett 1 vagy Szett 2 kombi csomagban megrendelni, mivel így kedvezményes ár..
  Nettó ár: 995 Ft 1 264 Ft
 • Dr. Dolhay Colpo Cleaner Irrigátor Multi + Sett
  Dr. Dolhay Colpo Cleaner Irrigátor Multi - Intim Zuhany     magyarul hüvely irrigátor. Könnyen kezelhető, tisztítható és más hatóanyagainkhoz is használható. Az irrigátor és a Laktóz hatóanyagtabletták együtt csomagolva a színes ismeretterjesztő levelekkel. Az Intim Zuhanyok..
  Nettó ár: 1 591 Ft 2 020 Ft
 • Dr. Dolhay Colpo Cleaner Jód
  Colpo-Cleaner Jód Colpo-Cleaner Jód fertőtlenítőszer, hüvelyzuhany készítéséhez. Nem maró hatású. Feltisztítja a gyulladt hüvelyfal lepedékét. Kimossa a gennyet, nyákot, bomló vért, hogy azok toxinjai ne mérgezhessék tovább a még élő hüvelyfali sejteket. Egyenletesen tömény anyaggal irtja ki a hü..
  Nettó ár: 965 Ft 1 226 Ft
 • Dr. Dolhay Colpo Cleaner Laktóz
  Tejcukor + pH - Colpo-Cleaner (hüvely tisztító) Laktóz   Laktóz, más nevén tejcukor - megerősíti a "házőrző" laktobacilusokat, de a leggyakoribb kórokozóknak ez nem táplálék. A citromsav és szódabikarbóna azonnal olyan pH-t hoznak létre, melyben a kórokozók nem szaporodhatnak.   ..
  Nettó ár: 604 Ft 767 Ft
 • Dr. Dolhay Colpo-Cleaner Plusz + Sett
  Dr. Dolhay Colpo Cleaner Plusz Irrigátor - Intim Zuhany   magyarul hüvely irrigátor. Könnyen kezelhető, tisztítható és más hatóanyagainkhoz is használható. A kezelőcső végén levő szelep az oldatot csak kifelé engedi, a másik, zöld szelep viszont levegőt enged a távozó oldat helyére. ..
  Nettó ár: 1 058 Ft 1 344 Ft
 • Dr. Dolhay Femifit Irrigátor + Sett
  Dr. Dolhay Femifit Irrigátor - Intim Zuhany   És a legjobb hüvelyirrigátor: a Femifit Intim Zuhany magyarul hüvely irrigátor. Könnyen kezelhető, tisztítható és más hatóanyagainkhoz is használható. A kezelőcső végén levő szelep az oldatot csak kifelé engedi, a másik, zöld szelep visz..
  Nettó ár: 1 066 Ft 1 354 Ft